De verschillende opleidingen van de Academie voor Theater en Dans realiseren jaarlijks maar liefst 600 verschillende dans- en theaterproducties. Om dit mogelijk te maken beschikt de school over een volledig geoutilleerd Danstheater, drie zeer flexibel te gebruiken black box zalen, een professionele geluidsstudio, een schaaltheater (1 op 4) en ruim dertig studio’s, waar de studenten presentaties zelfstandig kunnen ontwikkelen en presenteren.

De techniek en faciliteiten van deze ruimtes en het onderhoud van de professionele technische apparatuur wordt verzorgd door het enthousiaste team van de Afdeling Theater Techniek (ATT). Zij geven tevens lessen in belichting, geluid, video en veiligheid. Daarnaast geven zij adviezen, maken ontwerpen voor licht, geluid en video en begeleiden ze studenten bij hun voorstellingen. 

De ATT beschikt over een Rental waar licht-, geluid en video-apparatuur geleend kan worden voor gebruik tijdens de projecten en voorstellingen. Dit kan na instructie zelfstandig, maar ook onder supervisie van een technicus. Voor ophalen en retourneren van materiaal en inhoudelijke vragen kan een afspraak gemaakt worden via mail op att@ahk.nl.

De ATT bevindt zich op de begane grond, achter de theaterzaal.

Contact
René Molenaar Tel. 020 527 7627

Contact:
René Molenaar
Tel. 020 527 7627
Email: rene.molenaar@ahk.nl 

Delen