Er wordt samengewerkt met de andere theateropleidingen van de Academie voor Theater en Dans en met andere opleidingen binnen de AHK.  Studenten kunnen in principe – mits de deelname aan het programma binnen de opleiding goed verloopt - deelnemen aan lessen van een andere opleiding, als de betreffende opleiding daar toestemming voor geeft. Daarnaast organiseren we in samenwerking met de Breitner academie (docent beeldende vorming) binnen de AHK keuzevakken. Door middel van deze keuzevakken brengen we meer differentiatie aan in ons aanbod en kun je als student tijdens de opleiding ook kiezen voor een eigen profiel.

De opleiding kent een (inter)nationale samenwerking met o.a. de MBO Theaterschool/Rotterdam, De Gasten/Amsterdam, RO theater/Rotterdam,   
MAAS/Rotterdam, De Slapelozen/Amsterdam, Teatro Luna Blau/Curaçao, NT Jong/Den Haag, die Academy/Berlijn, de Kopergietery/Gent, the Los Angeles Poverty Department LAPD/Los Angeles, L’Outil Théâtre/Montpellier, ABRA/ Brazilie en de Zomeracademie Karaburun/Izmir.

Delen